Slik søker du etter sårbarheter i programmer installert på datamaskinen din

Programmer som er installert på datamaskinen, kan ha sårbarheter som kan utnyttes av skadelig programvare. Skanning av datamaskinen vil hjelpe deg med å finne disse sårbarhetene og hindre at datamaskinen din blir infisert.

Kaspersky-programmet oppdager ikke sårbarheter i OpenSSL-programmer.

Slik kjører du Sårbarhetsskanning av programmer:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Gå til delen Sikkerhet.
  3. I blokken Skann klikker du på Velg skanning-knappen.

Vinduet Skann vil da åpne.

4. I Skann-vinduet velger du delen Sårbarhetsskanning av programmer.
  5. Klikk på Kjør.

Programmet begynner å skanne datamaskinen for sårbarheter i programmer.